Iedereen heeft recht op begeleiding, of je nu blank of zwart bent, rijk of arm, zonder of met een handicap,… Iedereen heeft wel eens een moment waarbij er nood is aan een luisterend oor, een omhelzing, een oordeelloze vriendschap, een stukje onvoorwaardelijk begrip.

Zo organiseren we sessies voor gehandicapten rond zintuigen. We halen daarvoor de kudde paarden bij. Het is mooi om te zien hoe deze nobele viervoeter zich aanpast aan de beperkingen van de doelgroep waardoor deze plots een andere betekenis krijgen.

Sinds januari 2017 geven we training via skype aan 2 fantastische dames die zich inzetten voor de kinderen van de grootste sloppenwijk van Afrika. We leren hen hoe ze de kinderen sterk kunnen maken, meer vertrouwen kunnen winnen en hun talenten kunnen zien. Duurzame ontwikkeling maakt deel uit van onze visie.

Maar ook in België werken we rond duurzame ontwikkeling. Zo organiseert Bijzondere Jeugdzorg een ezelkamp tijdens de vakantie. Op een ludieke manier werken we rond een kudde sympathieke ezels. Ongelooflijk hoe deze langoorige schatten hun aandacht en liefde delen met deze kids die het zo nodig hebben.

We werken graag met deze kwetsbare groepen, ze schenken ons zoveel dankbaarheid.

Deze groepen genieten van speciale tarieven. Vraag ze vrijblijvend aan!