Vind je communicatie eerder een obstakel dan een verrijking? Ben je al vaker gepest of afgewezen? Kan je emoties zoals boosheid, angst of verdriet moeilijk beheersen? Begrijp je moeilijk je partner, collega of je kind? Ben je eerder leeg dan voldaan?

Denk jij, net als vele anderen wel eens: hoe krijg ik mijn zelfvertrouwen weer terug? Hoe kan ik grenzen stellen? Hoe krijg ik de regie?

We kunnen je helpen op 3 manieren:

 • via skype
 • via een individuele sessie
 • via een totaalprogramma

Skype

Een individuele sessie via skype is perfect mogelijk. Zelf worden we hierop maandelijks getraind! Dit is een goede oplossing als de afstand met de begeleider te groot is of als je weinig tijd hebt. Bedoeling is wel dat de camera is ingeschakeld en de verbinding goed. We vragen je ook om je af te zonderen om zodoende je volledig te kunnen focussen.

 • individuele sessies per skype duren ongeveer 1 uur
 • geen kant-en-klare oplossingen maar we begeleiden je naar je eigen antwoorden
 • in volledige discretie

35 eur per sessie

Individuele sessie

Samen gaan we jouw specifieke vraag aan. We zijn opgeleid om (eventueel samen met het paard) jou te begeleiden naar oplossingen die voor jou kloppen. We zijn niet verbonden aan een 60minutenplan, je gaat naar huis met een voldaan en rustig gevoel.

50 eur per sessie

Totaalprogramma

Dankzij een traject van 5 sessies krijg je inzichten doorheen al je lagen en met deze inzichten ga je dieper naar de kern van jezelf. Je gaat vervolgens jezelf beter aanvaarden en temeer de ander aanvaarden zoals hij/zij is. Bij dit traject worden volgende 5 thema’s aangekaart:

 1. Jouw ruimte
 2. Jij als diamant
 3. Ik en de Ander
 4. Over macht
 5. In balans

220 eur voor het totaalprogramma